Welkom op de website van Carrosseriebouw van der Horst BV.

Onze laadbakken worden geheel op maat voor u gemaakt, op "ambachtelijke" wijze, en dat tegen zeer concurrerende prijzen.

Direct contact opnemen? 071-4030553

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 07.30 uur t/m 17.30 uur.

Wij bouwen en leveren MAATWERK!

U bepaalt de afmetingen van de laadbak.

LAADRUIMTE BESTELWAGEN MET BETONPLEX STELLING/VAKKEN.

UITSCHUIFBARE RVS ONDERBOUWKISTEN.

KOPSCHOT MET ALUMINIUM TRANENPLAAT.

ZIJWANDEN LAADRUIMTE BETONPLEX, WIELKASTEN BETONPLEX EN GIETVLOER.

ACHTERDEUR KIPPER MET "OPSTAPVAKKEN".

ACHTERBORD MET DUBBELE OPBOUWSLUITINGEN.

HARDHOUTEN VLOER MET VLOERRAILS.

VAKVERDELING OPEN LAADBAK DMV ALUMINIUM SCHOTTEN.

BESCHERMROOSTER ACHTERLICHT.

ALUMINIUM KAST MET DEUR.

GESLOTEN LAADBAK MET LAADKLEP INCLUSIEF TUSSENWAND MET COMBIRAILS.

RVS ONDERBOUWKISTEN, OP MAAT.

OPSTAPBUMPER, RVS KIST, BESCHERMROOSTER ACHTERLICHT, ALUMINIUM TRANENPLAAT VLOER.

KAST MET UITSCHUIFBARE LADE.

Welkom op de website van Carrosseriebouw van der Horst BV.

Onze laadbakken worden geheel op maat voor u gemaakt, op "ambachtelijke" wijze, en dat tegen zeer concurrerende prijzen.

Direct contact opnemen? 071-4030553

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 07.30 uur t/m 17.30 uur.

Wij bouwen en leveren MAATWERK!

U bepaalt de afmetingen van de laadbak.

LAADRUIMTE BESTELWAGEN MET BETONPLEX STELLING/VAKKEN.

UITSCHUIFBARE RVS ONDERBOUWKISTEN.

KOPSCHOT MET ALUMINIUM TRANENPLAAT.

ZIJWANDEN LAADRUIMTE BETONPLEX, WIELKASTEN BETONPLEX EN GIETVLOER.

ACHTERDEUR KIPPER MET "OPSTAPVAKKEN".

ACHTERBORD MET DUBBELE OPBOUWSLUITINGEN.

HARDHOUTEN VLOER MET VLOERRAILS.

VAKVERDELING OPEN LAADBAK DMV ALUMINIUM SCHOTTEN.

BESCHERMROOSTER ACHTERLICHT.

ALUMINIUM KAST MET DEUR.

GESLOTEN LAADBAK MET LAADKLEP INCLUSIEF TUSSENWAND MET COMBIRAILS.

RVS ONDERBOUWKISTEN, OP MAAT.

OPSTAPBUMPER, RVS KIST, BESCHERMROOSTER ACHTERLICHT, ALUMINIUM TRANENPLAAT VLOER.

KAST MET UITSCHUIFBARE LADE.

↓ Producten Tonen ↓

Privacyverklaring

Download versie: Privacyverklaring

Het onderstaande privacy statement is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Carrosseriebouw Van der Horst B.V. (KvK nummer: 27309045), Heerenweg 9, 2222 AM Katwijk (www.vanderhorstkatwijk.nl).

Grondslag verwerking persoonsgegevens

Carrosseriebouw Van der Horst B.V. verwerkt uw gewone persoonsgegevens naar de wettelijke grondslagen van de AVG- wet. Op basis van deze wet, kunnen wij een beroep doen op (één van de) onderstaande grondslagen

  • Toestemming van de betrokken persoon (overeenkomsten)
  • Noodzaak voor het uitvoeren van een overeenkomst
  • Noodzakelijk voor het nakomen van onze wettelijke verplichtingen
  • Behartigen gerechtvaardigde belangen (verwerking overeenkomst)

Doeleinden van verwerking

Carrosseriebouw Van der Horst B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor:

  • de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten
  • relatiebeheer
  • product- en dienstontwikkeling
  • administratieve handelingen
  • het bepalen van strategie en beleid
  • aanbiedingen

Carrosseriebouw Van der Horst B.V. verwerkt persoonsgegevens die nodig zijn om de overeenkomst te kunnen nakomen. Deze gegevens zijn verzameld op een overeenkomst of heeft u al met een eerdere overeenkomst doorgegeven. We sturen een factuur en indien nodig een orderbevestiging, herinnering of aanmaning. Met het geven van een opdracht geeft u tevens toestemming om de door u verstrekte persoonsgegevens te gebruiken voor administratieve verwerking. Zonder deze verwerking kunnen wij u niet van dienst zijn.

Bij het bezoeken van onze website zullen zonder uw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt (cookies).

Verstrekken van persoonsgegevens

Carrosseriebouw Van der Horst B.V. heeft uw gegevens nodig om de administratie te voeren, om contact met u op te nemen om onze plichten voortvloeiend uit de gemaakte overeenkomsten te kunnen nakomen en om correspondentiegegevens op te slaan.

Indien u geen gegevens zou verstrekken, kunnen wij ons werk niet doen en kunnen wij u niet van dienst zijn. Hierdoor is het verstrekken van persoonsgegevens een voorwaarde bij het aangaan van een overeenkomst met ons.

Daarnaast gebruiken wij uw gegevens om contact op te nemen om uw opdracht te bespreken, waar u wellicht prijs op zou kunnen stellen; tevredenheid, aanpassing, aanbiedingen (tenzij u aangegeven heeft dat u geen aanbiedingen e.d. wenst te ontvangen).

Ontvangers van persoonsgegevens

Carrosseriebouw Van der Horst B.V. verwerkt uw gegevens in haar administratie, dit systeem gebruiken wij. alleen voor de verwerking en ontwikkeling van onze producten en diensten. Onze database is goed beveiligd volgens Europese normen.

Een beperkt deel van persoonsgegevens zullen verstrekt worden aan derden, voor doeleinden die nodig zijn om onze diensten te kunnen leveren en nakoming van de gemaakte overeenkomst.

Met de “derden” waar wij gebruik van maken om onze diensten te kunnen leveren zijn de nodige (verwerkers-)overeenkomsten tot grondslag.

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist. Uw persoonsgegevens zullen nooit worden verstrekt aan derden buiten de EU.

Bewaren gegevens

Wij zullen uw gegevens bewaren zolang nodig is voor de verwerking van onze overeenkomst en daarna volgens wettelijke termijnen van bewaarplicht in onze archieven.

Bij een sollicitatie zullen wij uw persoonsgegevens bewaren zolang nodig voor de sollicitatieprocedure.

Indien er geen relatie tot stand komt, zullen wij uw gegevens verwijderen of toestemming vragen om uw gegevens langer te mogen bewaren.

Gegevensbeveiliging

Carrosseriebouw Van der Horst B.V. maakt met haar website gebruik van een internetbedrijf in Nederland, dit bedrijf heeft de servers goed beveiligd, uw gegevens worden beveiligd volgens de geldende veiligheidsnormen.

Social Media Buttons

Carrosseriebouw Van der Horst B.V. maakt geen gebruik van Social Media Buttons op haar website.

Cookies

Carrosseriebouw Van der Horst B.V. maakt gebruik op haar website van twee soorten cookies:

  • Functionele cookies: Het voornaamste doel van deze cookies is om u tijd en moeite te besparen. Als u bijvoorbeeld een webpagina aan uw persoonlijke voorkeuren aanpast of als u navigeert in een website, worden dankzij cookies de gekozen instellingen en voorkeuren onthouden voor toekomstig gebruik. Wanneer u de website later weer bezoekt, kunnen de eerder ingevoerde gegevens worden opgehaald door de cookies, waardoor u eenvoudig weer de mogelijkheden van de website kunt gebruiken zoals u die eerder hebt ingesteld.
  • Analytics cookies:  Wij maken gebruik van analytische cookies (Google analytics). Door middel van deze cookies krijgen wij inzicht in het gebruik van onze website. De informatie die hiermee verkregen wordt, analyseert Google voor ons. De privacy van de bezoeker blijft met deze analytische cookies gewaarborgd. Met deze data kunnen wij onze website optimaliseren, waardoor wij de gebruikerservaring voor u als bezoeker kunnen verbeteren. Google is een Amerikaans bedrijf, dat haar gegevens op Amerikaanse servers opslaat. Google voldoet hiermee aan de EU-US Privacy Shield Principes.

Bij ons worden cookies automatisch geaccepteerd, maar u kunt de instellingen van uw browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd. Als u ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kunt u mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve mogelijkheden van deze website of andere sites die u bezoekt.

Links naar andere websites

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Carrosseriebouw Van der Horst B.V. is niet verantwoordelijk voor het privacy-beleid van websites die niet onder Carrosseriebouw Van der Horst B.V. vallen. Wij verwijzen u in deze situatie door naar de privacyverklaring van de betreffende website.

Meldplicht datalekken

Carrosseriebouw Van der Horst B.V. zal in geval van een datalek, dit direct melden aan ons internetbureau, die haar gegevens verder volgens de VGA meldt aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een inbreuk op de beveiliging van persoonsgegevens (hack). Alle betrokkenen zullen tevens geïnformeerd worden over het datalek en er zal met spoed in kaart worden gebracht welk risico er gelopen wordt met het ontstane datalek.

Recht Inzage, rectificatie, wissen en bezwaar

U mag Carrosseriebouw Van der Horst B.V. vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u ons verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen.

Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via info@vanderhorstkatwijk.nl.

Na ontvangt van uw verzoek wordt deze getoetst naar wettelijke standaarden voordat de gegevens worden verwijderd.

U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens of u kunt uw toestemming om gegevens te verwerken intrekken. Wij zullen uw bezwaar/intrekking toetsen, d.w.z. kijken of uw bezwaar de verwerking van de doeleinden niet in gevaar brengt.

Indien u klachten heeft over de verwerking van persoonsgegevens kunt u uw klacht richten aan: autoriteitpersoonsgegevens.nl

Wijzigingen

Carrosseriebouw Van der Horst B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring, bijvoorbeeld vanwege nieuwe wettelijke ontwikkelingen of onlinediensten.

De meest recente privacyverklaring kunt u vinden in de footer van onze website: www.vanderhorstkatwijk.nl

Huidige werkzaamheden:

 

3x open laadbak met laadkraan.

 

1x glasresteel.

 

2x open laadbak.

 

2x kipper met kast.

 

1x gesloten laadbak met rolluiken.

 

 

 

 

 

 

 

                                                                          

Telefoon:
Adres
E-mail
+31 (0)71 40 30553
Heerenweg 9, 2222 AM, Katwijk aan Zee
info@vanderhorstkatwijk.nl

focwa lpk palfinger rdw
 

Copyright 2019 Carrosseriebouw van der Horst BV | Privacyverklaring
Design door Designpro / Optimalisatie door Z-IM